Kvalitetni pokloni za devojčice – 5 kreativnih ideja

Devojčice su po prirodi veoma radoznale i često imaju širok spektar interesovanja. Zbog toga se čini da odabir poklona za njihov rođendan ili drugi važan datum ne predstavlja nikakvu poteškoću.

Međutim, iako najzahvalnije za odabir pravog poklona, usled nedostatka vremena često možemo ostati bez ideje za darivanje! Bilo da vam treba poklon za ćerku, nećaku ili sestru; posebnu priliku, rođendan ili božić – opcije za pakete iznenađenja su mnogobrojni! 

Mi ćemo vam, u nastavku teksta, ponuditi kvalitetne opcije poklona koji će vašu miljenicu usrećiti i učiniti da se oseća, baš onakvom kakva jeste – najposebnijom na svetu

#1 Pidžame – najlepše želje za bezbrižan san 

Nema dalje rasprave – devojčice obožavaju pidžame i one predstavljaju savršen poklon za vašu omiljenu klincezu! U raznim dezenima, inspirisanim njenim omiljenim crtanim junacima, ili u nežnim pastelnim bojama, pižamice predstavljaju simbol sigurnosti i sanjarenja! Spavaćica prijatnog materijala, pružaće sigurnost i ušuškanost tom malom čoveku – predmetu vašeg obožavanja

Savršena su opcija ukoliko za rođendan, ili neki drugi značajan dan, svojoj devojčici imate nameru ili tradiciju da organizujete pižama žurku, na kojoj s ponosom može da prošeta ovu garderobicu za spavanje i izvan sveta snova! Odličan je poklon i ukoliko se bliži vreme ekskurzija i rekreativnih nastava! 

Ovim poklonom poručujute najlepše želje za miran san, svaki put kada darivana devojčica obuče svoj omiljeni komad odeće za spavanje! 

#2 Lego modeliranje – aktivirajte vijuge i maštu vaše omiljene klinceze!

Devojčice su poznate po svojoj kreativnosti, ali često se u razvoju zapostavlja njihova prostorna i mehanička inteligencija! Ispravite ovu nepravdu i kupite svojoj miljenici Lego modele najpoznatijih građevina sveta

Po principu lego kockica i maketa, na tržištu sada možemo naći igračke, čije delove, dete spaja i – kreira jednu od najpoznatijih arhitektonskih čuda u malom!

Ovo je savršeni poklon za devojčice, jer je arhitektura spoj praktičnog i kreativnog umeća. Biće sjajan izazov za nju, u kome će imati priliku da istraži sve aspekte svoje ličnosti! Usput, naučiće informacije iz opšte kulture, kao npr. kako izgleda Ajfelova kula ili gde se nalazi Trafalgar skver!  

Ovim darivanjem pokažite devojčici da ste mislili na nju i njenu edukaciju i dajte zaista kvalitetan poklon kojim poručujete da verujete u njeno obrazovanje!

Devojčica čita knjigu za stolom
https://unsplash.com/photos/p_KJvKVsH14

#3 Dečija enciklopedija – na prosvećenosti se radi od malih nogu

Šta je odrastanje bez kvalitetne dečije enciklopedije? Za tu knjigu, težnju svih intelektualaca i prosvetitelja da objedine svo znanje na jednom mestu, dete mora znati još od malih nogu! 

U eri brzih i lažnih informacija, na vreme se posvetite deci i obezbedite im riznicu kvalitetnih informacija, te ih pravovremeno naučite o izvorima gde mogu tražiti sigurne definicije i znanje

S obzirom na to da je reč o devojčici, razmislite o darivanju enciklopedije velikih ženskih naučnica i umetnica ili joj poklonite enciklopediju istorije Egipta za vreme vladavine Kleopatre i od malih nogu joj pokažite da je rođena za velike stvari! 

#4 Leksikon i spomenar- must have u odrastanju svake devojčice 

Mnoge su filozofske, antropološke i sociološke rasprave vođene na temu šta je ono što ženu čini ženom. To su komplikovane rasprave, kojima se vaša klinceza možda nekada bavi u životu. Međutim, za sve generacije, od bumera do milenijalaca, ono što definiše poseban period odrastanja svake devojčice jeste posedovanja leksikona ili spomenara

U leksikonu, po pravilu, sa svojim prijateljima delite informacije od najbanalnijih kao npr. koje je vaše omiljeno jelo, do najvećih tajni u tom periodu života poput – ko je vaša simpatija! Spomenar je, s druge strane, lično njen i tu devojčica može upisivati svoje misli, želje, težnje i nadanja. 

Ovo pretstavlja divan poklon koji će omogućiti darivanoj devojčici da beleži i prati svoje odrastanje, te je dar kome će se i nakon mnogo godina rado vraćati

Odaberite leksikon ili spomenar prelepo dizajniranih korica i darujte kvalitetan poklon za sva vremena!

#5 Hulahop i lastiž – podstaknite pravilan razvoj muskulature zabavom

Koliko puta ste, se u poznim godinama, sa prijateljima pitali, kako ste mogli da po ceo dan igrate žmurke, fudbal i košarku sa drugarima iz kraja, a da nikada ne osetite umor? Odgovr je u tome što tada fizička aktivnost nije bila svrha sama sebi, već je služila socijalizaciji i beskrajnoj zabavi! 

U životu svake devojčice, za pravilan rast i razvoj i socijalizaciju, potreban je jedan hulahop i lastiž! Tačno je, preskakanje lastiža mnogim devojčicama oduzelo je mnogo drugarica.
No, ipak, na kraju dana, okupljanje oko lastiža sa drugaricama, za većinu žena i dalje budi topli osećaj odrastanja i mesta druženja sa nekim, možda, večnim prijateljima!

Ali ne samo zbog socijalizacije i zabave, ovo je savršeni način da se deca, a pogotovo devojčice, podstaknu da zavole fizičku aktivnost od malih nogu i time pravilno razviju držanje, fleksibilnost i ravnotežu! Iz tih razloga, ovaj jednostavan poklon, predstavlja sjajan i kvalitetan poklon za svaku klincezu. A bonus je što kupovina ovog poklona, ulazi u okvir svačijeg budžeta!  

Devojčice svojom inteligencijom, prefinjenošću i kreativnošću retko koga ostave nešarmiranim! Nadamo se da su vam naši predlozi pomogli u odabiru poklona za vašu omiljenu devojčicu koju želite da darujete! Bilo šta sa ovog spiska predstavlja divan i kvalitetan poklon koji će koristiti i sećati ga se dugo! Živele devojčice! 

Komentara
Očitavanje..