Ljupka je bivša manekenka, pa se u njenoj bivšoj profesiji sigurno krije jedan od glavnih razloga njenog odličnog stila. Kada ste okruženi onim najboljim iz svetske mode, onda morate da naučite one najvažnije modne trikove koji udruženi sa urođenim osećajem za stil daju fantastične rezultate.

Ljupka je svoje modno znanje prenela i na polje dizajna. Ima svoj brend koji je pre nekoliko meseci preselila iz Japana u Hrvatsku gde je nastavila uspešno poslovanje.

U ovoj azijskoj zemlji je bila poslednjih devet godina, a zemlju izlazećeg Sunca odvela ju je ljubav sa suprugom fudbalerom

Mihaelom Mikićem koji je uspešno igrao za “Sanfrecce Hiroshima”. U avgustu ove godine završio je profesionalnu karijeru, a odluka da život nastave u Zagrebu bila je za njh logična.

U Zagreb su došli sa ćerkama Janom Sienom i Milom Ameli, a u glavnom gradu Hrvatske rodila se pre mesec dana i njihova treća ćerka koja je dobila japansko ime Mari.

“Pitam se da li sam sebična. Pitam se kako će reagorati nakon mesec, dva. Da li će poželeti da se vrate kući, u Japan. Mika i ja pričamo s njima, o preseljenju govorimo kao o normalnoj stvari, kako će ih u Zagrebu čekati prijatelji, ujak, naše poordice… Ali one su toliko vezane za svoje prijatelje ovde, one su odrasle u ovoj kulturi, ovde je njihov svijet. Opet, svesna sam da će se prilagoditi, ali mi je žao, jer nema povratka. Ovo je njihovo. Radujem se susretu sa svojim prijateljima, ali njima oduzimam njihove prijatelje. Guši me to…'”, rekla je Ljupka za “Slobodnu Dalmaciju” neposredno pre povratka u Hrvatsku o svojoj brizi da novom adresom ne poremeti odrastanje svojih devojčica.

Period prilagođavanje je prošao. Ljupka sa porodicom sada uživa u Zagrebu. Nastavlja sa dizajniranjem i modnim predlozima na Instagramu.

Ona je toliko drugačija od ostalih blogerki da čak uspe da i jednu poptuno jednostavnu i pristupačnu kombinaciju poput ove predstavi kao najglamuroznije modno izdanje.

Ljupka je sjajnim stilom pratila i svoju trudnoću, a nakon trećeg porođaja je za samo mesec dana vratila nekadašnju liniju.

Kod Ljupke je sve stvarno i kao takvo mnogo više vredi od fotošopiranih modnih fotografija koje izgedaju nerealno dobro, ali ništa više od toga.

J.I./J.M.