MOJ DEČKO TAJNO MASTURBIRA?! Saznajte da li je ovo opasnost za vezu i da li je SPREMAN DA VAS PREVARI

Foto: Profimedia
0 4,538

Samozadovoljavanje u vezi je tabu tema. Ako neko uhvati partnera kako se samozadovoljava, ubrzo će se osećati povređeno i posumnjaće u dobar zajednički seksualni život. Međutim, je li to opravdano? Je li samozadovoljavanje partnera zaista razlog za brigu?

Ako saznaš da tvoj partner ne traži seksualno zadovoljstvo jedino s tobom – nego seksualno uzbuđenje i zadovoljstvo doživljava solo – to može biti vrlo uznemirujuće. Stručnjaci objašnjavaju zašto je u većini slučajeva potpuno bezazleno ako tvoj partner masturbira.

Na novoj listi RFZO još 61 lek, vantelesna oplodnja u 11 klinika

Znači li to zaista da mu nisi dovoljna ako se on samozadovoljava?

Na mnogim online forumima zabrinute žene pišu o tome kako su otkrile da se njihov partner potajno samozadovoljava. Mnoge smatraju kako je samozadovoljavanje partnera znak za nezadovoljstvo zajedničkim seksualnim životom. Žene počnu brzo sumnjati u svoju privlačnost ili na sposobnosti u krevetu.

Modni detalj koji nosi Anastasija Ražnatović treba da ima svaka mlada dama! (FOTO)

Zapravo sve to nije uopšte potrebno, jer samozadovoljavanje i zajednički seks su dve potpuno različite stvari. Dok je seks u vezi izraz ljubav i nežnosti te povećava intimnost između dvoje ljudi, kod solo seksa često se radi tek o smanjenju pritiska ili brzog zadovoljstva. Zbog toga nije loše ako se tvoj partner s vremena na vreme samozadovoljava.

Samozodovoljavanje

Foto: Profimedia/ilustracija

To čak može poboljšati vaš seksualni život jer samozadovoljavanjem se raspiruje mašta, a čak se može povećati i kvaliteta spermatozoida, tvrde stručnjaci. Potajno samozadovoljavanje partnera pre svega je tajnovitost – kojom je uglavnom obavijeno samozadovoljavanje – razlog za nepotrebnu brigu koja nastaje u vezi.

Ako uhvatiš svog partnera kako sedi za računarom, zatim brzo zatvara sve stranice po kojima je surfovao te odjednom hitno mora na toalet, moguće je da se radi o nečemu što želi da sakrije. Međutim, ako su partneri otvoreniji, te komuniciraju o samozadovoljavanju te ne promatraju solo seks kao napad na vlastitu osobu, nesigurnost će verovatno nestati.

MOMENTALNI REZULTATI: Nikad lakše ćete se rešiti mitisera, potrebna su vam samo ova 2 sastojka!

I budimo iskrene  – kad se ti samozadovoljavaš, bez obzira misliš li tada na svog partnera ili ne, onda te maštarije ne predstavljaju opasnost za tvog najdražeg, zar ne?

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..