OSEĆATE SE UMORNO I ISCRPLJENO? Uz ova 3 koraka ćete za čas vratiti energiju!

Svima nam se ponekad dogodi da se osećamo bezvoljno i prazno. 

Na to mogu uticati razni životni faktori, a ponekad to mogu biti i poprilično banalne stvari poput lošeg vremena ili manjka sna. Kada ste primorani završiti svoj posao i obaveze, a jednostavno nemate snage ni volje za to, predlažemo vam da isprobate sledeća tri poteza koji bi vam mogli pomoći da vratite energiju i pozitivno raspoloženje.

Slobodno navalite: Ova hrana BRIŠE SALO sa stomaka!

1. Pijte mnogo vode

Pokušajte piti što je više moguće vode svaki dan. Doktorka Alison Kol otkrila je za „Women’s Health“ da je nedovoljan unos tečnosti u organizam glavni krivac za osećaj umora i lenjosti.

Ako će vam tako biti lakše, određenu količinu vode zamenite prirodnim čajevima ili sveže iscijeđenom, nezaslađenom limunadom.

Napravila je DAR-MAR na plaži i svi su se OKRETALI, a sve ZBOG OVOG MODELA GAĆICA: Muškarci tvrde da BAŠ OVAKVE najviše vole!

devojka pije vodu

Foto: Profimedia

2. Kombinujte proteine i ugljene hidrate 

Za najbolji energični podsticaj u istom obroku konzumirajte proteine i ugljene hidrate. Naravno, pripazite da tu budu što zdravije namirnice poput voća, povrća, integralnog pirinča, mesa i celih zrna žitarica.

3. Prošetajte

Ako vas muči osećaj umora i bezvoljnosti, uzmite 10 minuta pauze i prošetajte po kući, dvorištu ili kancelariji. Umesto mobilnog, sa sobom ponesite samo flašicu vode i pokušajte na nekoliko minuta odmoriti mozak i osvežiti telo.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..