Najbolji načini da poboljšate vaš seksualni život

Zadovoljstvo trenutnim seksualnim životom ne znači da ne postoje načini da se on poboljša. Gotovo da nema čoveka koji nema neku skrivenu fantaziju, ili priželjkuje da proba nešto novo, a raznovrsni razlozi. Najčešće u kategoriji izgovora, donose osećaj uskrećenosti, što može izazvati i frustracije.

Za one koji smatraju da je sa njihovim seksulnim životom sve u redu samo jedna poseta sex shop-u, fizički ili on line, može da zagolica maštu i pokrene na istraživanje.

Iskrenost prema sebi i svojim željama kao i otvoren razgovor sa partnerom može otkriti da sve ono što za šta ste mislili da je vaš odličan seksualni život samo potencijal koji je moguće nadograditi. A mogućnosti uvek postoje, i na sreću, na raspolaganju su.

Putovanje a ne cilj

Postavljanje prema seksu kao prema putovanju sa bezbroj mogućnosti za uživanje najbolji je način da obezbedite užitak za oboje. Predigra koju mnogi zanemaruju, ili joj ne posvete dovoljno vremena može da skrati celokupni ugođaj, a sam čin svede ne jednu vrstu obostrane obaveze.

Istraživanja reakcija tela u procesu predigre može da bude jednako uzbudljivo kao i sam čin, i zbog toga mu vredi posvetiti pažnju. Ukoliko nemate ideje, ukradite ih od drugih!

Zajedničko gledanje pornografskih, ili erotskih sadržaja može vam pomoći da se dosetite šta biste sve mogli raditi. Seksi šopovi nude veliki broj ovakvih sadržaja, tako da raznovrsne igračke možete poručiti odmah, dok ste još pri “inspiraciji”.

Ne stidite se eksperimenta

Nema ništa neodgovornijeg prema sebi i partneru od uskraćivanja uživanja, a razgovori o tome šta biste mogli i voleli da probate mogu pomoći da kasnije sebi čak i odate priznanje. Eksperimentisanje ulogama, kostimima koje možete kreirati samostalno, ili naručiti u seksi šopu odličan su način da od seksualnog odnosa napravite priču za pamćenje.

Uz vrhunsko uživanje ovo van otvara mogućnosti i da istovremeno naučite nešto novo i aktivirate novi nivo radoznalosti. Raznovrsne seksualne igračke koje, takođe možete naručiti iz seksi šopa sigurno će pored užitka, omogućiti da proširite horizont saznanja o sopstvenom i telu partnera, kao i reakcijama.

Uputstva za korišćenje i saveti koje besplatno dobijete u seksi šopu uz svaku kupljenu igračku, kostim ili pomagalo pomoći će i prilikom upotrebe, isto kao i za jačanje samopouzdanja.

Razgovor sa partnerom o mogućostima korišćenja ponude iz seksi šopa može biti jednako uzbudljivo kao i čin predigre. Jednostavno, iskrenost je ta koja može stvoriti nove potencijale za kvalitetniji i bogatiji seksualni život i tu ne bi trebalo biti problema. Otvoren razgovor o fetišima kao i pretraga ponude na on line seksi šopovima mogu produbiti vezu i ojačati poverenje.

Zašto se ograničavati

Ograničenja, kao i za sve u životu, svode se samo na granice koje postavite sebi. U redu je i ne osećati seksualnu želju, ali ako time uskraćujete partnera trebalo bi da razmislite o mogućnostima da se on ne oseti frustriranim.

Parovi koji upražnavaju apstinenciju jer jedno od njih, iz različitih razloga, ne može da upražnjava seksualne odnose, rešenje mogu naći i u masturbaciji, ili korišćenju seksualnih igračaka iz seksi šopa.

Takođe, kondomi ili vaginalne barijere mogu uskratiti puni užitaka, i u tom slučaju seksi šopovi nude kondome, lubrikante sa različitih boja i ukusa koji uz malo mašte i truda otklanjaju ovo osećanja.

Produženje, ili odlaganje ejakulacije uz pomagala iz seksi šopa otkloniće frustracije partnera u odnosima u kojima je ovo problem, a istovremeno obogatiti seksualni život.

Granice ne postoje, a mašta i želje imaju nepregledan potencijal. Odluka da se nešto novo proba, poboljša kvalitet je samo stvar volje oba partnera.

Komentara
Očitavanje..