Nata je izgledala senzacionalno, a Kaja prošetala pravu MODNU KATASTROFU!

Jesen je uveliko stigla, a dame sa naše estrade ne odriču se provokativnih stajlinga koji pokazuju podosta kože. Čiji jesenji stil je opravdao naša očekivanja, a čiji je ocenjen kao potpuni promašaj?

INDI ARADINOVIĆ – OCENA 1

Indi je verovatno negde načula da dugački kardigani i tanki kaputići odlično idu uz haljine i štikle, ali na svom primeru to nije dobro primenila. Zlatna haljina sa rupicama po dnu i na dekolteu nije bila dobar izbor pogotovu uz ovaj sivi, pomalo sportski kardigan. Sandale možda i mogu da prođu, ali kada pogledamo celokupan stajling, ipak ima previše grešaka.

KAJA OSTOJIĆ – OCENA 2

Kod Kaje je već uveliko zahladnelo pa je iz ormara izvukla krzneni okovratnik i uparila ga uz tanak, crveni trenč – prva greška! Na sve to ponela je srebrnu torbicu koja se apsolutno ni sa čim ne slaže. Dugačke, tamno crvene čizme su same za sebe odličan komad, ali uz ovu kombinaciju totalna katastrofa. Kajo, idući put pre nego što ovakva izađeš iz kuće, seti se onog pravila: „manje je više“!

KATARINA GRUJIĆ – OCENA 3

Od domaćih pevačica navikli smo da u svakoj prilici pokazuju svoje atribute, ali neka pravila moraju da se ispoštuju. Uz bele uske pantalone mnogo bolje bi išla neka šira i elegantnija bluza od ove preuske koja je jedva zadržala Kaćin bujni dekolte. Lančići na pantalonama su potpuni višak dok za cipele nemamo nekih većih zamerki.

SOFIJA MILOŠEVIĆ – OCENA 4

122985_sofija_630x0

Lepa manekenka uvek prati trendove i na njoj redovno možemo da vidimo komade po poslednjim trendovima. Kožna jakna sa šnirevima i militari čizme na pertlanje su apsolutni „must have“ ove jeseni, ali dužina Sofijine haljine nam baš bode oči. Midi model do ispod kolena mnogo bi se bolje uklopio. Što se crvene torbice tiče, razbila je monotoniju i nama se baš dopada.

NATAŠA BEKVALAC – OCENA 5

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Novosadska barbika prošle nedelje se pojavila na jednoj tematskoj žurki u Beogradu i apsolutno zasenile sve prisutne. Haljina ukrašena svetlucavim detaljima, metalik cipele i ogrnut mantilić sivkaste boje na Nati su izgledali apsolutno senzacionalno. Svaka čast!

Žena

Komentara
Očitavanje..