Novi trend u Holivudu: Masaža sa griženjem je pravi put do zadovoljstva

U Holivudu postoji novi trend u svetu masaže koji ne podrazumeva klasično korišćenje ruku, već usta i to za grickanje klijenata!

Doroti Stejn (48) iz Nju Džerzija je dobila nadimak Doktor Dot po muzičaru Frenku Zapi na početku svoje karijere. Tada je koristila svoje sposobnosti da dobije besplatne karte za rok koncerte i da upozna omiljene muzičare u bekstejdžu.

Od tada je Dr. Dot masirala i grizla veliki broj poznatih ličnosti, uključujući jedan poznati bend koji nikada nije imao slično iskustvo.

Sve što vas zanima o masaži, iskustva i različite savete možete pročitati ovde.

Novinarka Elena Pogosijan je odlučila da poseti neobičnu maserku i da otkrije u čemu je tajna iza njenog patentiranog “metoda griženja”.

– Bila sam malo nervozna da dopustim ženi koju nikada nisam videla da me grize i nisam želela da ušetam u scenu iz filma “50 nijansi sive” – rekla je novinarka.

111356_dr-dot-profimedia0283176611_630x0

Dosta klijenata Dr. Dot jedva čeka da isproba njene neobične metode. Izvesni britanski muzički mogul je njen veliki fan i obožava masažu sa blagim griženjem.

Drugi klijenti zahtevaju senzualniji pristup, pa je jedna ženska rok zvezda tražila da je Dr. Dot grize spreda, ali maserka je priznala da to nije uključivalo njene grudi.

– Želela je da je masiram, ali moje ruke nisu bile dovoljno jake, pa je stalno vikala da je grizem. Radim to ceo život – otkrila je maserka.

Doroti je počela sa “griženje masažom” kada je imala pet godina i masirala je svoju majku. Sa samo 15 godina je prvi put masirala nekog u bekstejdžu, a u pitanju je bio roker Def Lepard.

– Imala sam izbor da im ponudim novac ili masažu, pa sam izabrala masažu – rekla je Doroti.

Od tada je trampila svoje usluge za 3.000 besplatnih koncerata. To joj je takođe pomoglo da izgradi karijeru, pa sada naplaćuje po 150 dolara za jednu masažu.

111357_dr-dot-profimedia0283176633_630x0

Navodno je usavršila svoju tehniku grickanja na Stingu i Sajmonu Kauelu.

– Naravno, prvom pitam klijenta da li želi da proba, a zatim, pre dodavanja ulja, izgrizem cela leđa gore i dole u veoma fluidnim pokretima, malo po malo, izbegavajući kosti. Često grickam vrat i ramena, a ponekad i guze – otkriva maserka.

 

Doroti navodi da time zagreva kožu za pravu masažu koja sled ii da nikada nikoga nije povredila, već da je osećaj sjajan za klijenta.

Novinarka Elena je bila veoma iznenađena koliko joj se svidela masaža i istakla je da nikada neće zaboraviti to iskustvo.

Da li biste bi probali ovu neobičnu masažu?

(Dailymail.co.uk)/Cosmopolitan

Komentara
Očitavanje..