O Dijani koja se bori sa rakom piše i Dejli mejl: Britanci oduševljeni zbog OVOG gesta!

Dijana Karić (28), koja je nedavno privukla pažnju javnosti u Srbiji svojom pričom o borbi sa kancerom, izazvala je interesovanje i “Dejli mejla”.

Kako piše britanski list, manekenka je nedavno prošetala pistom na humanitarnoj reviji u Beogradu na kojoj se prikupljao novac za kamermana Marija Jurišića (29), obolelog od raka kože. Britanci hvale ovaj Dijanin potez.

Divno veče?#natasadamnjanovic #borimosezazivot

A photo posted by Ɗⅈℐɑℵɑ ℳⅈℒօℐƙօ۷ⅈć?? (@karic_dijana) on

Mariju je neophodna operacija, a Dijana je, piše “Dejli mejl”, zapanjila prisutne svojom pojavom, zbog učešća na reviji dobila je brojne pohvale i na društvenim mrežama.

Snimak Dijane sa revije na internetu je objavio njen suprug Stefan koji je pre nekoliko meseci, u znak podrške svojoj ženi i u znak podizanja svest o raku, obrijao glavu.

Video je ispraćen brojnim komentarima, među njima je i Savin komentar: “Poštovanje”, ali i Zlatkin koja je poručila: “Sjajno, ženo!”.
U međuvremenu se pridružila i Nataša koja je istakla: “Prelepa si, želim ti sve najbolje!”, ali i Radam koji je napisao: “Samo nastavi da se smeješ i nastavi da hrabro hodaš”.

“Dejli mejl” koji iz Dijanne biografije izdvaja to da je bila Mis Zemlje iz Srbije, podseća da je ona periku počela da nosi jer je tokom hemoterapije izgubila kosu.

“Prvi život je bio onaj koji sam vodila 27 godina pre nego što sam saznala da imam rak. Drugi sada vodim. Snažnija sam, malo sebičnija i sigurnija u sebe”, rekla je Dijana.

(Daily mail.com)Žena

Komentara
Očitavanje..