PAKAO U KREVETU! Priredite mu ovakav seks i neće vas nikad zaboraviti!

Ako želite da vas muškarac pamti do kraja života kao seksualnu boginju, vreme je da primenite neke trikove u krevetu, na kojima ćete biti zahvalni i vi i on.

Prljave priče

Mnogim devojkama nije prijatno da kažu nešto “prljavo”, ali iznenadiće vas šta nekoliko takvih reči može da uradi muškarcu. Naravno, sami procenite dokle želite da idete sa “nevaljalim” rečima, jer nije poenta da vam bude neprijatno.

Kontrola

Malo šta je više seksi od devojke koja zna šta želi u krevetu! Pokažite mu šta želite, ponekad preuzmite kontrolu – ne morate da mu stavite lisice (mada možete, ako to oboje želite), dovoljno je za početak da budete “odozgo” i na taj način kontrolišete intenzitet i brzinu odnosa.

Nove poze

Ako želite da probate neku novu seks pozu, ne čekajte, predložite mu to! Muškarci vole kada su dame kreativne u seksu, zato se ne opterećujte time da li će vas nova poza dovesti do vrhunca – sigurno će raspaliti strasti.

Iznenađenje

Možda ne želi da ga iznenadite tako što ćeš usred odnosa izvući vibrator ispod kreveta, ali “ubacivanje” nekih seks igračaka u odnos verovatno nije loša ideja. Budite maštoviti – u obzir dolaze seks igračke, hrana, igranje seksi uloga, novo mesto za seks i bilo šta što vas oboje uzbuđuje. U svakom slučaju, pre nego što ga nečim iznenadite, saznajte šta voli, da ga ne biste stvarno “iznenadila“, savetuje besnopile.rs.

Gledanje

Vizuelna stimulacija uglavnom uzbuđuje muškarce. Mnogi zato vole seks pred ogledalima, ali i poze “kaubojka” ili “obrnuta kaubojka” koje im omogućavaju da zaista uživaju u pogledu.

Izvor/Autor Prva
Komentara
Očitavanje..