Pegging – sve što trebate znati i kako ga uvesti u vezu (VIDEO)

Pegging je vrsta seksa na strap-on u kojem žena analno prodire u muškarca koristeći strap-on.

Ova seksualna praksa se praktikuje sve više kako raste svest o zadovoljstvu koje muškarci dobijaju od stimulacije prostate, odnosno analne stimulacije uopšte, a stigma da ovaj oblik stimulacije ima veze sa seksualnom orijentacijom polako nestaje.

 

Kada razgovarati o pegiranju?

Da se ​​dotaknemo teme pegiranja, poželjno je da muškarac ima iskustva sa analnom stimulacijom, bilo korišćenjem masažera prostate u solo igri, ili pomoću čepa ili analnih loptica tokom seksa.

Ako ste mu već prstima stimulisali prostatu, odlično! Važno je da između partnera postoji opuštenost, ali i da su oba partnera upoznata sa izuzetnim zadovoljstvom koje pruža stimulacija prostate.

Prethodno analno iskustvo je dobar preduslov za pegging, ali je neophodno pokrenuti temu dominacije i promene uloga, što može biti osetljiva tema za muškarce.

Važno je da je muškarac potpuno siguran u sebe, ali i svoju partnerku, i da nema strahova u vezi sa svojom seksualnošću.

Uprkos predrasudama vezanim za pegging, ova vrsta seksa nije povezana sa homoseksualnošću, već sa izuzetnim zadovoljstvom koje muškarci generalno mogu da osete tokom analne stimulacije.

Takođe, ova promena klasičnih uloga u seksu i odnosima pokazuje ne samo poverenje muškarca u svoju seksualnost, već izražava i ekstremno poverenje i sigurnost koju oseća prema svojoj partnerki.

 

Element dominacije i zamena uloga

Važan deo privlačnosti pegginga je zamena uloga, jer sada žena postaje aktivni partner i prodire u muškarca koji preuzima pasivniju ulogu.

Ovaj element može biti izuzetno uzbudljiv i stimulativan za oboje, fizički i mentalno, tako da je pegging odlično za parove koji vole da igraju različite uloge i istražuju dominaciju.

Što od opreme odabrati

Iako će svaki strap-on dildo čije su vam dimenzije prihvatljive odgovarati, dildo specifično namenjen peggingu je kraći, zakrivljenog tijela i suženog vrha na koji dolazi postepeno šire telo.

Takav manji dildo je nenametljiv i vrlo precizan za stimulaciju prostate, a postepeno širenje prema bazi stimulira analni otvor.

Za nositeljicu je važno da odabere strap-on pojas koji će biti udoban pri nošenju, posebice jer pri penetraciji do izražaja dolaze posve nove grupe mišića, i ako inače ne koristite strap-on, može doći do upale mišića i bolova.

Iz tog razloga pripazite i na pozu kako se ne biste prebrzo umorile, odnosno kako biste izbjegle da vam poza brzo postane neudobna.

Za dodatni podražaj klitorisa odlični su harnessi koji s prednje strane imaju utor u koji umećete bullet vibrator, a za internu stimulaciju idealna su vibrirajuća jaja, vibratori za parove i ostali nosivi vibratori.

Kao i za svaku drugu analnu aktivnost, kako biste bili potpuno opušteni, preporuča se analno ispiranje i obavezno korištenje lubrikanta – čim više to bolje.

 

Na šta treba paziti

Kao i kod svake druge analne aktivnosti, polako, bez obzira na prethodno iskustvo.

Važno je da muškarac ima kontrolu kako bi mogao da odredi dubinu i ugao prodiranja koji mu odgovara, a kada se malo zagrejete i opustite, vaš partner može da preuzme kontrolu.

 

Koja poza je najbolja za pegging

Misionar će ga opustiti, ali tada budite posebno oprezni, jer je u tom položaju sva kontrola ugla ulaska, brzine i tempa na partneru.

Ista je situacija i sa psećim seksom, koji, koliko god se izjednačavao sa analnim seksom, nije najbolji izbor upravo zbog nedostatka kontrole.

Najbolje poze za pegiranje biće kada je na vrhu, jer na taj način može u potpunosti da kontroliše dubinu, brzinu i ugao prodiranja, ili sa strane, gde oboje ležite okrenuti u istom pravcu (tzv. spooning), ali čak i tada prepustiti kontrolu njemu.

Dodatna nastava

Pegging se sjajno sljubljuje sa stimulacijom još jedne erogene zone – penisa i testisa.

Možete mu masturbirati rukom pri penetraciji, ili sam može koristiti masturbator, što će mu pružiti fantastičnu dvostruku stimulaciju.

Foto FreePik
Komentara
Očitavanje..