Pet pari sandala u kojima ćete uvek izgledati TOP

Leto je vreme kada posebno ožive stopala. Uz adekvatan pedikir i dovoljno maštovite sandale možete izneti svaku modbnu kombinaciju. Suknja i pantalone, nije važno, potrebno je da imate odgovarajuće sandale. A ove su najnoviji trend.
Crna podloga sa koloritnim floralim motivima pravo je rešenje ako nosite smireniju odevnu kombinaciju. Takve sandale će svakako uneti svežinu u vaš izgled i dati vam dovoljno letnje atmosfere, na koju svakako utiču cvetni motivi. Ne postoji mogućnost da neprimećeni dođete u društvo.

Krzno je sada posebno in, o čemu svedoče i čuvene papuče s krznom, svetski hit, a posebno zanimljiva je kombinacija krzna i sandala. Visoka štikla i neutralna, bež boja, nikako neće ostaviti slab utisak. Uz njih će svaka kombinacija izgledati holivudski.

Ako želite da smirite celokupan stajling, a da mu ipak date nešto originalno, pravo rešenje za vas su sandale s providnim kaišićima i providnom štiklom, koje posebno dobro idu uz džins. Uz njih možete da ponesete i bilo koju boju odeće, uz sve će se savršeno uklopiti.

Za elegantne večernje kombinacije tu su svakako crne štikle sa kaišićima uz koje samo treba da povedete računa da vam model dobro stoji, da nije preširok na prstima, te da vam prsti ne klize kroz prednji deo, što je česta greška i poznatih dama na crvenom tepihu.

Dobro rešenje i nenapadna bež nijansa sa kristalićima, kojoj svakako više paše večernji ambijent, ali sloboda kombinovanja sa ostatkom stajlinga svakako je na njenoj strani.
Leto je dovoljno dugo da eksperimentišete najrazličitijim modelima sandala, koje su svakako pravi način da dobijete najviše od svog stajlinga. Najobičnija odeća uz prave sandale stvoriće od vas divu spremnu za crveni tepih.

O. K.

Foto Profimedia
Izvor/Autor Žena
Komentara
Očitavanje..