Popularni modni brendovi nastali u Srbiji

Da li nosite domaće proizvode i da li uopšte obraćate pažnju na etiketu odevnog komada koji kupujete, odnosno na  logo domaćeg ili stranog brenda na njoj? Na našoj modnoj sceni izdvajaju se imena sa dugom tradicijom, ali se pojavljuje i sve veći broj mladih domaćih dizajnera sa svežim idejama. 

U tekstu koji sledi predstavićemo vam popularne modne brendove u Srbiji, koji nam plasiraju kvalitet i tradiciju, uz obavezno praćenje aktuelnih trendova. Pažljivo birani materijali i domaća izrada mogu biti razlozi zbog kojih ćete i sami poželeti da ukažete poverenje baš ovim imenima. 

Pantalone i majica
Izvor: unsplash.com

Jasmil – donji veš kome ćete verovati 

Jasmil je domaći brend koji ariljski pamuk pretvara u kvaitetno izrađen donji veš i program za spavanje. Ono što je važno za brendove poput Jasmila, koji prozivode veš, jeste da svojim kupcima pružaju kvalitet, udobnost i da grade poverenje,  a Jasmilu je baš to pošlo za rukom. 

Od najfinijeg pamuka skrojen je veš za odrasle i za decu, među kojima se mogu pronaći gaće različitih dezena i oblika, kao i program za spavanje, sa raznolikim pidžamama koje odgovaraju svim godišnjim dobima. 

Ovaj brend je gradio poverenje među svojim kupcima pružajući im prijatan i kvalitetno izrađen veš u kome se osećaju dobro i koji im obezbeđuje maksimalnu udobnost. 

Legend World Wide – domaće carstvo džinsa 

Legend World Wide je domaći brend prepoznat po jedinstvenoj ponudi džinsa, ali i po proizvodnji ležerne garderobe izuzetno kvalitetne izrade. Internacionalni dizajn doprineo je tome da ova modna kuća diktira trendove na domaćem tržištu, pružajući sofisticirane modne komade za sve one koji uživaju u urbanom i ležernom stilu. 

Farmerke i ostali program izrađen od džinsa, svakako jeste ono što predstavlja Legend u najboljem svetlu, odnosno ono po čemu su najviše prepoznati i cenjeni. Svi znamo kako može biti teško odabrati savršen par farmerki, a ovaj brend je svojim izuzetnim izborom i kvalitetnom izradom značajno olakšao ovaj proces. 

Mona – sofisticiranost i jedinstvenost domaćeg brenda 

Kada pomislimo na modni brend Mona, prva asocijacija može biti kožna torba, ili elegantni, pažljivo skrojen sako, odnosno neki drugi odevni komad koji simbolizuje istančan i prefinjen stil. I zaista, Modna jeste modni brend koji pruža vrhunski kvalitet sofisticiranih odevnih komada.

O tome svedoče i brojna priznanja koje ova modna kuća dobija, a koja ukazuju na to da je reč o jednom od najuticajnijih brendova na domaćim prostorima. Monina garderoba i aksesoari se kupuju da bi se nosili uz elegantne ali i ležerne varijante, i da bi trajali dugi niz godina ne menjajući svoj besprekoran izgled. 

Balešević – elegancija i nežnost ženske siluete 

Elegantne haljine za posebne prilike, raskošni materijali, printovi i detalji, predstavljaju ono što vas očekuje prilikom posete nekom od Balašević butika. 

Ovaj brend zadužen je za kreiranje odevnih kombinacija koje možete poneti u različitim svečanim prilikama, poput novogodišnje proslave, ili obeležavanja nekog drugog važnog datuma.

Haljine, kombinezoni, blejzeri skrojeni tako da u potpunosti prate lepotu ženske figure, da naglašavaju siluetu, i da svakoj dami pružaju jedinstven osećaj jesu ono što odlikuje ovaj brend, i zbog čega je prepoznat i cenjen. 

P.S. fashion – urbanost i stil na dohvat ruke 

Čačanski modni brend nastao 1996. godine sa idejom da damama na našim prostorima obezbedi odevne komade u kojima će moći da se osećaju kao da šetaju ulicama evropskih i svetskih prestonica. 

U P.S. fashion radnjama pronaći ćete ležerne, urbane, atraktivne ali i elegantne komade odeće, koje ćete moći da ponesete u različitim prilikama. Osim odeće, P.S. fashion ima i izuzetan izbor aksesoara, među kojima se posebno izdvajaju tašne. 

Martini Vesto – odelo ne čini čoveka, ali mnogo govori o njemu

Martini Vesto je domaći brend koji već 30 godina kreira jedistvene odevne komade za posebne, formalne ali i ležerne prilike. Ono po čemu su poznati jesu jedinstvena odela i košulje koje izrađuju za pripadnike jačeg pola. 

Gotovo svaki muškarac će moći da pronađe odelo po svojoj meri, i u skladu sa svojim stilom, s obzirom na to da je izbor modnog brenda Martini Vesto zaista impresivan. 

Verujemo da za ova imena niste čuli prvi put, a možda ste imali i prilike da ponesete neki odevni komad brendova koje smo naveli. Ako to nije slučaj, možete razmisliti o tome da u sledeći šoping uvrstite i oblizak prodavnica navedenih, ili nekih drugih domaćih brendova, i na taj način podržite našu modnu industriju.

Foto unsplash.com
Izvor/Autor Avokado
Komentara
Očitavanje..