Putovanje kao posao: Postanite Fly Fly Academy stjuard ili stjuardesa

Ako ste zaljubljenik u putovanja i uživate u upoznavanju različitih svetskih kultura i metropola, Fly Fly Akademija pruža vam idealan način da spojite lepo, korisno i zaradite putujući.

Fly Fly Akademija je prvi privatni obrazovni centar u regionu za obuku stjuarda i stjuardesa, a bavi se i obrazovanjem kadrova iz različitih oblasti avio-industrije, uz najviše standarde kvaliteta koje propisuje Evropska asocijacija i poseduje licencu Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije.

Akademija obezbeđuje kvalitetno obrazovanje stručnih kadrova, koje je osmišljeno u skladu sa aktuelnim potrebama tržišta. Diploma kabinskog osoblja Fly Fly Akademije predstavlja validnu potvrdu znanja, veština, vrednosti i iskustva stečenih tokom obuke, i svakome ko je poseduje obezbediće znatnu prednost u odnosu na ostale kandidate prilikom apliciranja za posao.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj dinamičan poziv uz koji možete obići ceo svet, potrebno je da imate završenu srednju školu, najmanje 18 godina, osnovne plivačke sposobnosti, kao i znanje engleskog jezika, koje će biti provereno na prijemnom testu (nivo B1). Ovaj test engleskog jezika ujedno je i eliminacioni, tako da kandidati koji ne polože ovaj ispit ne ostvaruju pravo upisa obuke.

121668_flyfly-akademija1_630x0

Nastava se sastoji iz teorijske i praktične obuke, traje šest nedelja, i to svakodnevno, osim vikendom. Praktična obuka kao deo nastave izvodi se na simulatorima realnih životnih situacija (poligon za gašenje požara, bazen, avion itd.) Po završetku obuke kandidati polažu završne ispite iz svih predmeta, nakon čega dobijaju diploma za Kabinsko osoblje, kao i preporuke za zapošljavanje u svim svetskim avio kompanijama.

Jedna od najvažnijih lekcija za buduće kabinsko osoblje odnosi se na njihovu sposobnost da u datom trenutku, poput psihologa, analiziraju putnike na letu. Upravo iz tog razloga svi polaznici na Fly Fly Akademiji uče kako treba da se ponašaju i kakve mere da preduzmu u kriznim situacijama. Pored toga, u toku nastave, polaznici akademije pohađaju i predmete kao što su Osnove preživljavanja, Komunikacija kabinskog osoblja zajedno sa engleskim jezikom za kabinsko osoblje, Postupanje sa putnicima, Nadzor putničke kabine, Ljudski faktor – kako treba da se obraćaju i kakav stav treba da imaju prema putnicima. Posao stjuardese neretko se nepravedno karakteriše i svodi na needukovane i primitivne komentare, a zapravo je jedan veoma odgovoran, zanimljiv i dinamičan posao.

121669_flyfly-akademija23_650x380

Sve informacije možete dobiti na web stranici www.flyflyacademy.com, a svi zainteresovani mogu se prijaviti za prijemni ispit u prostorijama centra za obuku u Yu Biznis Centru, Bulevar Mihajla Pupina 10v/110, radnim danima od 9 do 17 časova, ili putem mail-a office@flyflyacademy.com. Prilikom prijavljivanja za konkurs potrebno je da sa sobom imate kopiju lične karte, kopiju diplome o završenoj srednjoj školi, i dokaz o uplati administrativnih troškova polaganja prijemnog ispita u iznosu od 3.000 dinara.
IMMO, rođendanska magija

SD

Komentara
Očitavanje..