RUPICA NA PANTALONAMA: Ovaj s*ksi potez nijedan muškarac ne OČEKUJE, a dovešće ga do LUDILA!

Eksplozija u najavi!

Već dugo ste u vezi i seks je postao deo rutine. Ukoliko tražite način kako da prekinete dosadu u spavaćoj sobi u kojoj u zadnje bukvalno samo to i radite, spavate, ovo su predlozi za vas. Iznenadite partnera sa nekim od ovih savete i efekat će biti neverovatan.

Tri greške u šminkanju koje mnoge devojke prave, a kvari im CEO izgled!

seks u liftu

seks u liftu
Foto: Profimedia

Zavežite mu oči

Zavežite mu oči kravatom i zatim ga odvedite do mjesta u kući na kojem još niste imali ‘akciju’. Činjenica da su svi konci u vašim rukama, s obzirom na to da on ništa ne vidi, kao i da ne zna gdje se tačno nalazite, dodatno će zagrijati atmosferu.

Razotkrili smo najveće mitove o lepoti: Dermatolog i frizer kažu u ovo treba verovati

Igra uloga

Igra uloga sa bezobraznim scenarijem gdje mu govorite da je gospodin / profesor / šef biće vam jako zabavna. U slučaju da zaboravite i oslovite ga pravim imenom, slijedi vam kazna.

Ples u krilu

Naredite partneru da mirno sjedi na stolici. Zatim lagano pred njim skinite gaćice i njima mu zavežite ruke iza leđa. Potom mu zaplešite u krilu, zadirkujući ga tako da ga ne dodirujete, a koristite apsolutni seksipil koji posjedujete. Poželjet će da pokida vaše gaćice.

Naša prelepa manekenka se porodila: Počelo je novo poglavlje u njenom životu- a čestitke samo pljušte

Crne čizme

Nosite crne čizme iznad koljena i ništa drugo. Gurnite ga uza zid, nježno mu povucite kosu i šapnite na uho: “Večeras ćeš raditi šta ja kažem.“

Igra borbe

Bacite se na krevet, ali ga provocirajte tako što ćete skupljati noge i otežavati mu seksualni odnos sa vama. Pa dok neko ne pobjedi…

Rupica na pantalonama

Napravite rupicu među nogama na nekim svojim pantalonama. Kada situacija počne da se zagrijava, njegova ruka će prirodno skliznuti dolje i imaće šta i da ga dočeka.

 

seks

Foto: Profimedia

Iznenađenje

Iznenadite ga dok gleda televiziju tako što ćete se baciti pred njim na koljena i oralno ga zadovoljiti bez ijedne riječi.

Štipaljke

Koristite štipaljke za bradavice i pustite mašti na volju…

 

Masturbacija

Masturbirajte pred njim dok vam on daje upustva…

Oralne igre

Naredite mu da ne smije da svrši sve dok mu vi to ne dopustite! Ako bude blizu vrhunca, stanite pa ponovno počnite.

Foto Profimedia/ilustracija
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..