Šta žene vole u krevetu

Nedavno se, u društvu prijateljica, poveo razgovor o tome šta koja voli u krevetu. Povod je bio neki strani članak koji je jedna od nas pročitala i odlučila da podeli sa ostalima. Evo do kakvih se zaključaka došlo (muškarci, upijajte!).

Šta žene najviše vole u krevetu…

Predigra

Ovo i vrapci na granama znaju, ali zbog nekih muškaraca, nikad dosta ponavljanja. Slatkorečivost, maženje, polagano uzbuđivanje neophodni su radi ”raskravljivanja” i boljeg konkretnog odnosa, je li. Uposlite prste, ljubite i na drugim mestima osim usta i ‘zapalite maštu’.

Garderoba dole

Nema ništa gore nego kad muškarac ostavi garderobu na sebi, skinuvši samo svog asistenta ili, još strašnije, ostane u čarapama! Dragi naši muškarci, nije teško biti kulturan i fin, ako smo već na krevetu spremne – nećemo pobeći dok čekamo da se svučete, samo napred – napravite predstavu od toga, što da ne.

Malo zvuka, molim

Kako da znamo radimo li (ili ne) sve kako treba, ako kraj sebe imamo pantomimičara? Problem većine muškaraca je što, tokom seksa, retko kad bilo šta izuste. Ne kažemo da trebate izvoditi arije ili vrištati da Vas ceo kraj sluša, ali malo glasovne pomoći nije na odmet. Tome u prilog, pomaže i da konkretno kažete šta volite i šta Vas ‘pali’, kako bi zadovoljstvo i uzbuđenje bili veći.

Ne pretpostavljajte

Ovo se odnosi na sve one muškarce koji ‘misle’ da žene vole čupanje za kosu, pljeskanje po guzi (ili drugim delovima tela), grubu igru i tome slično. Nemojte, batalite to. Kao što mi očekujemo da nam Vi kažete, isto tako očekujemo i da nas pitate šta volimo i šta nam prija.

Direktni kontakt

Nemojte žmuriti, gledati okolo, računati procenat plate u glavi i tome slično. Fokusirajte se na ono što se nalazi ispred/pod/nad vama – naga, poželjna i uzbudljiva žena i potrudite se da je dovedete do vrhunca. Sve drugo, na stranu dok se igre ne završe.

Komentara
Očitavanje..