SVE JE KRENULO PO ZLU, BRAK JE PUKAO PREKO NOĆI: Ispovest Merime koja se srela sa crnom magijom!

Nakon što je izgubila najvoljenije, Merima je shvatila da postoji nešto više, neka magija, što je kasnije i dokazala.

„Shvatila sam da ne umem tumačiti te znakove, pa sam ih nastojala izbeći, ignorisati. No, nešto drugo, vredno poput života, znam prepoznati. Magija znam kako izgleda“, započinje svoju ispovijest Merima V. iz Srebrenika.
U nastavku govori kako se udala sa nepunih 18 godina. O mužu i godinama provedenim u braku, ima samo reči hvale. No, crna magija je pre nekoliko meseci pretila da razruši njihovo porodično gnezdo.

„Nas dvoje nikad nismo imali tajni. Posvetili smo se jedno drugome i deci. Deca su nam svetinja. Sa svima se dobro slagasmo, sa mojom i njegovom porodicom, komšijama, radnim kolegama. Nismo imali ni finansijskih niti bilo kakvih drugih problema. A onda, preko noći, sve dobro stade, a svo zlo krenu“, priseća se Merima.

Prvo su joj se, kako kaže, deca razbolela. Doktorima nepoznata kožna bolest, zahvatila je oboje dece, a krivica beše pripisana Merimi.

Foto: ShutterstockFoto: Shutterstock

„Po prvi put u životu, muž, svekar, svekrva, svi se okomiše na mene. Optužiše me da sam decu vodila svojima, da ih nisam pazila te da su se ošugala kod mojih. Uvuče nam se tako naglo neka hladnoća u dotad savršene odnose, da se to rečima ne može opisati. Tako je počelo, a završilo se umalo razvodom. I papire smo bili predali na sud“, priseća se Merima mučnih momenata.

Da je žrtva magije, posumnjala je odmah, jer, kako naglašava, 17 godina harmonije ne nestaje baš tako lako. Sumnje su potvrđene s pronalaskom sumnjivih stvari ispod kauča, u drvima, ćošku garaže…

Foto: ShutterstockFoto: Shutterstock

„Znala sam da je to magija. To se prepozna, oseti! Ljuske od jaja poprskane krvlju, nekakvi uslovi pomešani sa zemljom i drugim nečistoćama, bilo je svega. Nažalost, nisam znala kako na ispravan način tretirati te stvari. Tako sam stavila rukavice na ruke i sve spalila, misleći da sam se s tim, rešila i probleme. No, nisam. Sve se poremetilo. Odnosi s rodbinom, komšilukom, radnim kolegama. Najteže su mi pali zategnuti odnosi unutar našeg doma.

DIRLJIVA ISPOVEST: Ovo je razlog što sam ostala sa svojim SUPRUGOM, iako je OVISNIK OD KOKAINA

„Na svu sreću, brzo sam reagovala, ovog puta ispravno. Konsultovala sam se s duhovnom isceljiteljkom. Ona je znala šta treba da činim. Posavetovala me, radila tretman poništavanja magije, dala mi naučenu vodu, životni pečat. Pa čak i otkrila kako je ljubomorna žena, zlobna i zavidna, magijom naumila poremetiti našu sreću. Uspela je, ali samo na kratko. Ja joj se neću svetiti ali vidim da joj se zlo već obija o glavu. Tako to biva. Inače, mir se opet vratio u moj dom zahvaljujući isceljiteljki“, ispričala nam je Merima.

Komentara
Očitavanje..