ZBOG MIKE ME NE ZOVU NA KASTINGE: Iva Ilinčić ostala bez posla – „Pre su me zvali svakog meseca, sad ništa“

Glumica Iva Ilinčić koja je s koleginicom Milenom Radulović otkrila detalje zlostavljanja u školi Miroslava Aleksića, otkrila da mesecima nije dobila nijednu poslovnu ponudu

 

Glumica Iva Ilinčić otkrila je da je zbog uhapšenog učitelja glume Miroslava Aleksića niko ne nudi uloge za filmove i serije.

U januaru je javno optužila svog bivšeg učitelja glume za seksualno zlostavljanje i od tada nije dobila ponudu ni za jedan poslovni angažman!

„Nijednom nisam pozvana na kastig od kako se sve to dogodilo, a ranije sam dobijala ponude na mesečnom nivou. Ne mislim da je u redu, ali to su posledice na koje sam bila spremna. I dalje stoički podnosim sve jer se nijednog trenutka nisam pokajala što sam ispričala istinu“, rekla je glumica i dodala da je godinama krila istinu od porodice i prijatelja, i otkrila kada je prelomila da progovori.

 

„Više faktora je uticalo na to da baš u januaru otkrijem sve. Dobila sam unutrašnji poriv da ta škola mora da prestane da radi. U glavi mi je bilo da će se ove godine spremati šest novih devojčica i da to mora da stane. To je bio prvi razlog, a drugi je moj razvoj kao osobe. Odrasla sam, bila sam na terapijama na kojima sam obrađivala tu temu. Okružila sam se predivnim ljudima, porodicom, momkom, svi su mi pružili podršku. Osetila sam ogromno olakšanje kada sam sve rekla“, rekla je Ivana na K1 televiziji.

Foto MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ
Izvor/Autor Mondo.rs
Komentara
Očitavanje..