Jelovnik Džejsona Stejtama (49) će vas ŠOKIRATI: 18 godina jede OVO da bi zadržao TRBUŠNJAKE!

Izvajani mišići na koje gledateljke padaju već 18 godina!

Džejson Stejtam je 1998. godine ušao u filmsku industriju, filmom Gaja Ričija, „Dve čađave dvocevke“, i čini se da je već od tada postao pravi holivudski mangup i opasan frajer.

 

Sada, 18 godina kasnije, glumac, koji će naredne godine proslaviti 50. rođendan, i dalje izgleda fenomenalno.

Jedan od razloga zašto su njegovi mišići tako izvajani, jeste i njegovo interesovanje za sport, koje je gajio otkako je bio klinac. Trenirao je fudbal, ali je i 12 godina bio deo Nacionalne britanske plivačke postave. Na kraju ga je preuzela agencija, koja ga je uvela u svet modelinga.

 

Džejson, koji je trenirao kung fu, karate i kok-boks, je pod strogim režimom, kako ishrane, tako i treninga. Izjavio je kako je 95% njegove hrane zdrava hrana, a samo 5% su male poslastice, kojima se časti s vremena na vreme. Takođe navodi da je veoma bitno da se šećer i skrob ne konzumiraju u popodnevnim časovima. Razlog za to jeste što će se te kalorije mnogo teže potrošiti tada, već da je bolje da se ta hrana jede ujutru, kako bi ih naša dnevna rutina sagorela tokom dana.

U jednom intervjuu je otkrio da za doručak jede musli, sveže voće i zobene pahuljice ili poširana jaja.

Za ručak, sebi da malo više oduška, ali je i taj obrok striktno kontrolisan:

– Ja svakako nisam vegan, ali postoji jedan veganski restoran u koji volim da odem, jer služe odlično povrće kuvano na pari i smeđi pirinač. Kada ovu vrstu hrane unesete u organizam, osećate se zaista dobro.

Takođe tvrdi da ne bi trebalo ništa da se jede nakon sedam sati uveče i da bi ta hrana trebalo da bude bogata proteinima. On predlaže piletinu, ribu i govedinu, uz povrće i salatu. Uz to, naglašava da je veoma bitno popiti bar tri litre vode na dan, uz odricanje voćnih sokova, koji su puni šećera, kao i alkohola.

Prilično je šokantno da je glumac uspevao da se pridržava ovakvog načina ishrane ceo život i da nijednog trenutka nije posustao i izgubio izvajane mišiće, po kojima je i dobro poznat.

A photo posted by Jason Statham (@jasonstatham) on

Kada je trening u pitanju, Stejtam veruje da su različiti setovi vežbi krucijalni za rad svih mišića i postizanje boljih rezultata. Dodaje i da treba zapisivati rezultate, jer je neminovno da ćemo vremenom postajati brži i snažniji. Stoga, zarad motivacije i napretka treba upisivati broj ponavljanja svake vežbe.

Teško je posumnjati da ovaj režim ishrane i treniga ima bilo koju manu, kada glumac koji je sprovodi izgleda ovako u 49. godini.

A photo posted by Jason Statham (@jasonstatham) on

SD

Komentara
Očitavanje..