Kako organizvati rođendansko iznenađenje za najbolju drugaricu

Bliži se onaj trenutak u godini kada slavite svoju najbolju drugaricu! Ovaj važan datum obeležavate zajedno već godinama, i svaki put se dovijate kako da jedna drugu obradujete i ostavite bez daha rođendanskim iznenađenjem. 

Što duže poznajete nekoga to vam je teže da odaberete poklon – mnoge ideje ste već iskoristili, proživeli ste toliko trenutaka koji bi mogli da vas inspirišu za poklon, ta osoba vas već izuzetno dobro poznaje i može da nasluti vaše namere, te zaista nije nimalo lako iznenaditi najbolju prijateljicu. 

Ono što vam može biti od pomoći jeste nova perspektiva i ideje koje će vas inspirisati da ove godine vašu najbolju drugaricu iznova oduševite. Evo naših predloga za to! 

Pošaljite joj slatko iznenađenje na poslovnu adresu 

Kada rođendan “pada” na radni dan, slavlje i euforija obično moraju da sačekaju da se smena na poslu završi. Zato sjajan poklon za drugaricu može biti slatko iznenađenje koje ćete joj poslati na posao. Ovo će sigurno iznenaditi i dočekati nespremnu. 

To može biti upečatljiva torta sa natipisom, a uz nju cveće ili baloni. Takođe, možete odabrati i kolače, krofne ili neku drugu poslasticu koja će autentično izgledati a koju možete poslati uz posvetu. 

Odlična ideja je da odaberete i neku poslasticu koju znate da vaša drugarica voli. Rođendan je trenutak da prekršimo ona mala obećanja data sebi da nećemo jesti šećer, te kada već to radimo neka bar bude u velikom stilu – zato odaberite poslasticu na koju neće ostati ravnodušna!

Vikend putovanje iznenađenja – priredite drugarici provod koji se pamti 

Sigurno postoji neka lokacija gde vaša drugarica priželjkuje da ode, ali nikako da se organizujete. Rođendan je idealna prilika za to! 

Suptilno saznajte raspored svoje drugarice, okupite prijatelje koji će vam se pridružiti, i izaberite pravi trenutak da sednete u kola i odvezete svoju prijateljicu na vikend putovanje ili izlet povodom njenog rođendana. 

Naravno, nemojte joj reći lokaciju, i pustite je da pogađa tokom celog puta. Ukoliko imate mogućnost vikend putovanje je idealno iznenađenje, ali ako vreme i budžet to ne dozvoljavaju, možete ovo iznenađenje pretvoriti u rođendanski izlet, koji će biti podjednako sjajno iznenađenje!

Ovaj put, naravno, prilagodite vašoj prijateljici, pripremite njenu omiljenu muziku, spremite piće u kome uživa i pripremite se za zabavu koju ćete prepričavati. Rođendanski vikend je idealan način da slavlje traje malo duže, što je dobitna kombinacija i za slavljenika i za prijatelje.

Dve nasmejane devojke sede na klupici i piju pivo

Napravite kompilaciju zajedničkih uspomena – skupite slike i video zapise

Svi smo svedoci toga da je digitalizacija uzela maha, pa tako mnoge uspomene na važne trenutke ostaju zabeležene na našim uređajima. Ovo možete iskoristiti da iznenadite vašu drugaricu prikupljenim materijalom koji možete oblikovati onako kako želite. 

Pretvorite ga u video zapis, ili set fotografija, a ukoliko imate malo više veštine, ili znate nekoga ko bi mogao da vam pomogne možete editovati materijal, i napraviti zaista originalan poklon koji će ostati kao izrazito kreativna uspomena! 

Digitalno iznenađenje možete poslati u ponoć, ili sačekati poseban trenutak da ga “poklonite”. Ovo iznenađenje zaista može da pokrene buru emocija, i da evocira na neke trenutke kojih se ona možda i ne seća. Takođe, bilo bi sjajno da materijal koji pripremate nije imala prilike da vidi. 

Uplatite prijateljici tretman za ulepšavanje i opuštanje 

Nikada dosta ulaganja u lepotu i dobar osećaj! Iznenađenje koje će nesumnjivo dobro proći je tretman za negu i ulepšavanje koji možete odabrati za svoju drugaricu. To može biti masaža, tretman lica, termin u spa centru ili bilo koji drugi tertman koji će je opustiti i u kome će uživati. 

Prednost je da znate koje tretmane inače posećuje, ili koje priželjkuje, te da je iznenadite baš tim tretmanom, a sjajna prednost je da uplatite i sebi i njoj u isto vreme, te da ovo iznenađenje dobije novu dimenziju. 

Lov na poklon – organizujte avanturu koju će pamtiti 

Već ste odabrali kvalitetan poklon za rođendan, ali još uvek niste odlučili kako da ga uručite? 

Evo sjajne ideje za to – organizujte lov na poklon. 

Ova interesantna igra ne broji godine, i uvek može biti izvor dobre zabave i sjajno iznenađenje za rođendan. Ono što treba da uradite jeste da pripremite tragove, koje će vaša najbolja drugarica pratiti kako bi stigla do svog poklona. 

Ti tragovi mogu biti određena pitanja, ili datumi, ili asocijacije koje će je dovesti do mesta gde je smešten poklon, ili će joj otkriti šta ste joj poklonili. Tragove možete rasporediti na više lokacija, ili odabrati samo jednu, a ono što je važno jeste da budu povezani, kako bi je doveli do cilja! 

Verujemo da ste u nekom od naših predloga pronašli inspiraciju, te da će rođendansko iznenađenje za vašu drugaricu proći baš onako kako želite!

Komentara
Očitavanje..