PET ženskih trikova koji će ‘izludeti’ svakog muškarca!

Za savršen intimni odnos potrebno je mnogo stvari, ali uz obostranu privlačnost, dobru komunikaciju i opuštenost neophodni su i neki sitni trikovi koji će dodatno rasplamsati strasti u krevetu!

Neki jednostavni pokreti i potezi žena mogu učiniti da muškarci potpuno ‘izgube’ glavu. Otkrivamo vam konkretne seksualne poteze žene kojima nijedan muškarac ne može odoleti.

1. Vole kada ih žena pogleda pravo u oči tokom seksa. Ukoliko nije sramežljiva i ponekad zna da uputi taj drski, zavodljivi pogled, eksplozija strasti je zagarantirana.

2. Predigra je ok, ali muškarci ipak vole glavnu akciju. Trenutak u kojem žena preuzima inicijativu i prelazi s uvoda na glavni čin, dovešće situaciju do usijanja.

3. Pogled koji žena uputi muškarcu tokom oralnog seksa, za mnoge je neprocjenjiv seksi trenutak koji uzbuđenost podiže na viši nivo.

4. Seks nije rezervisan za ćutanje, bar tako misli većina muškaraca. Izuzetno ih pali kada žena kaže šta voli i u čemu najviše uživa. Još ako im to zavodljivo šapne na uvo tokom seksa, mogli bi vrisnuti od sreće i zadovoljstva.

5. Kada strastveno i nenadano preuzme inicijativu i još im pri tom kaže da želi seks sada i odmah. Nakon takvog silovitog uvoda, nijedan muškarac ne može ostati hladan.

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr

Drugima se dopalo i ovo

ZA MAKSIMALAN UŽITAK: Ove tri stvari NIKAKO ne smete raditi PRE SEKSA!

https://neodoljiva.com/dame-paznja-ako-muskarac-ima-ovu-osobinu-ocajan-je-u-seksu/

DAME PAŽNJA! Ako muškarac ima OVU osobinu OČAJAN JE U SEKSU!

Komentara
Očitavanje..