7 STRAHOVA u SEKSU koje dele muškarci i žene!

U spavaćoj sobi ne bi trebalo da bude mesta za strah među partnerima, ali istraživanja pokazuju da strahovi ipak postoje. Dok muškarce brine veličina penisa, postizanje i održavanje erekcije, žene najviše brine fizički izgled. Ali, neki strahovi su univerzalni za oba pola…

1. Podrhtavanje mišića i iznenadni grčevi
Seks ja fizička aktivnost koja zahteva dobru formu. Ako ne vežbate redovno, ili ne održavate kondiciju na neki drugi način moguće je da ćete usred zahtevnije seksualne poze osetiti bol u mišićima, ili osetiti iznenadno grčenje tela. Fizička neprijatnost će vas naterati da prekinete senzualno uživanje, ali i smanjiti zainteresiranost za nastavak ‘akcije’.

2. Znojenje tela
Seks podstiče lučenje znoja i to je sasvim normalna biološka reakcija. Ali usprkos tome, muškarci i žene strahuju da će miris i količina izlučevina odbiti partnera od daljeg seksualnog uživanja. Ako imate redovne higijenske navike razloga za brigu nema.

3. Kako vam guza izgleda iz tog ugla
Većina žena oseća neki vid nelagodnosti vezane uz telo ili njegove pojedine delove. Baš kao i žene, muškarci se osećaju posebno izloženo u pozama u kojima partnerka ima pristup pozadini i anusu.

4. Jeste li prespori / prebrzi ‘na okidaču’
Koordinirano postizanje orgazma u istom trenutku kod dve osobe je toliko retka pojava da je postala urbani mit koji niko ne očekuje u spavaćoj sobi. Svako ima svoj ritam, koji je dodatno određen hemijom koju imate sa partnerom i njegovom veštinom u krevetu. Ponekad vas je strah da vam treba mnogo vremena do orgazma? Ne uzrujavajte se. On uživa u svakoj produženoj sekundi.

5. Imate li premalo / previše dlaka na telu
Neke žene preferiraju dlake na muževnim prsima, a drugima su one koje taj prizor odbija. Neki muškarci vole ‘prirodnu’ intimnu frizuru na ženi, a drugi telo bez dlaka. Besmisleno je razbijati glavu o preferencijama vašeg partnera. Ako ste u krevetu, verojatno je sve u redu po tom pitanju. Ako želite da budete sigurni – pitajte, i postignute zadovoljavajući kompromis za obe strane.

6. Iznanadne telesne reakcije
Mogućnost ispuštanja gasova ili kakvog neprijatnog zvuka tokom seksa, oba pola baca u paralizujuću brigu. Imajte na umu da je telo izloženo veliko fizičkom naporu i da ono proizvodi različite zvukove. Ako vam se nešto i ‘omakne’, nasmejte se, okrenite ‘incident’ na šalu, i nastavite s uživanjem.

7. Da li imate čudan izraz lica u trenutku vrhunca
Svi se brinu kako izgledaju u trenutku postizanja vrhunca i kakve zvukove ispuštaju. Ne, vi niste posebni. Zaboravite na pornografske koreografije i prizore koje ste videli u art filmovima evropske kinematografije. Prepustite se uživanju.

izvor:prva.rs

Drugima se dopalo i ovo

Koliko je seksa nedeljno potrebno za sreću

3 stvari koje morate da uradite posle seksa: Mislite na svoje zdravlje!

Lekcije o muškom telu koje morate da znate

Komentara
Očitavanje..