POVEDITE RAČUNA O UREDNOSTI! Evo koje su to stvari koje ODBIJAJU ljude na prvom sastanku!

Naučnici su zaključili da na prvom sastanku najviše odbija neprijatan miris tela i neprijatan zadah druge osobe. Čak 38 odsto ispitanika je odgovorilo da im uz to veoma smeta i – psovanje potencijalnog partnera

ISKORISTITE GA NA NAJBOLJI NAČIN! Dobre strane meda za NEŽNIJI pol: Rešite probleme sa PROBAVOM!

Flert

Flert
Foto: Profimedia

I vi kucate u drvo da biste oterali nesreću? Da li znate zašto to uopšte radite?

Kada se spremate za prvi sastanak, sigurno razmišljate šta da obučete, kako da namestite frizuru i koje fizičke atribute da istaknete.

Međutim, studija koju je sproveo tim američkih naučnika, pokazala je da su neke druge stvari važnije. Naučnici su zaključili da na prvom sastanku najviše odbija neprijatan miris tela i neprijatan zadah druge osobe. Čak 38 odsto ispitanika je odgovorilo da im uz to veoma smeta i – psovanje potencijalnog partnera.

Vozim decu u vrtić i u školu, jurim na posao i svakog bogovetnog jutra zaboravim mokar veš u mašini!

flert

Foto: Profimedia

Pročitajte ga: Ove 4 stvari pokazuju da je fantastičan u krevetu

– Ljudi se previše fokusiraju na spoljašnji izgled, kakvu frizuru da naprave ili šta da obuku, pa zaboravljaju da su higijena, pristojnost i iskrenost mnogo važniji, kaže psiholog Dona Doson, vođa istraživanja.

– Zato, ako želite da na nekog ostavite utisak, bolje poradite na čistoći, savetuje ona.

Foto Pixabay
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije