Helanke su već godinama top izbor žena koje žele da se istovremeno osećaju udobno ali i seksi. A onda sam čula da su se na tržištu pojavile nove helanke, koje imaju strateške ali i skrivene rupice na prednjem i zadnjem delu za lakši pristup ako ste u seksi raspoloženju. Morala sam da ih probam.

Nisam dozvolila da mi činjenica da nemam dečka upropasti provod, pa sam rešila da u avanturu uključim svoja dva omiljena vibratora. Kako su rupice sjajno sakrivene, u ovim helankama radila sam čak i jogu a niko nije provalio da mi fali deo tkanine. Ohrabrena time, rešila sam da baš u njima putujem avionom, a da ih tamo i isprobam. Posle kraće dremke, pokrila sam krilo jaknom i bacila se na posao. I niko nije primetio da sam sebe dovela do dva orgazma. A onda sam to isto uradila i u taksiju, ponovo neotkrivena.

A post shared by Sarkazein (@sarkazein666) on


I tada sam rešila da ću sigurno kupiti još par komada. Jedina zamerka koju imam jeste na materijal od koga su helanke napravljene, jer nisu onako elastične i sasvim udobne kao što očekujete od „običnih“ helanki. S druge strane, verovatno je to baš zato da bi naši intimni delovi ostali sasvim sakriveni, tako da im ovaj minus opraštam. I zato, ako i vi želite da ispunite sebi fantaziju o seksu u javnosti a da pritom ostanete neprimećeni, toplo vam preporučujem ovaj primerak.

(yourtango.com)

T.G.